IPhone: tedd ki a legtöbbet

Túl gyakran, az emberek rohannak, hogy vásároljanak egy forró, új elektronikus eszközt, csak akkor, ha rájönnek, amikor hazaérnek, hogy fogalmuk sincs arról, hogyan kell használni. Sok eszköz, például az iPhones ül, körülveszi a port, mert a tulajdonosaik soha nem vettek időt az alapok megismerésére. Ez a cikk megmutatja, hogyan lehet a legtöbbet elérni iPhone-ról.

Az iphone szinte bármit tehet, amit akar. A kifejezés "van egy app erre" részben nyelv az arc és részben valós. Nézze meg az alkalmazásboltot olyan nagyszerű ötletek és dolgok számára, amelyeket elkezdhet használni a telefon használatával, nyomon követheti vagy emlékeztetheti Önt.

Sok iPhone-felhasználó gyakran bosszantja, amikor a készülék egy olyan szót javasol, amely csak nem értelme a gépeléskor. Ne próbálja manőverezni az ujjait, és nyomja meg a kis „x” -et a képernyőn; megérintheti a képernyő bármely pontját, hogy megszabaduljon a javaslattól. Ez időt és frusztrációt takarít meg.

Ne töltsön be túlzott számú alkalmazást az iPhone készülékére. Sok jól átgondolt alkalmazás teszi kellemesebbé az életedet, és segíthet a dolgok megszerzésében. Sok olyan alkalmazás is van, amelyek a virtuális teret pazarolják, és csak később kell törölniük.

A Siri képes arra, hogy a helyszín alapján emlékeztetőket állítson be. Most már nem kell mondanod "Siri, emlékezz rám ötre, hogy felhívjam a munkát." Tehát ahelyett, hogy Siri emlékeztetne arra, hogy valahol 18 órakor hívjon, emlékeztesse Önt, amikor hazaér. Aztán, amikor hazaérsz, Siri érzékeli és emlékezteti Önt. Hatékonyabban használhatja az emlékeztetőket az időalapú helyett a helymeghatározás alapján.

Ha Safari-t használ az iPhone-on, egy egyszerű érintés telefonhívást kezdeményezhet. Tegyük fel például, hogy a közeli száraz tisztítószereket keresed. Miután megtalálta a telefonszámot, lehetőség van a Safari böngésző bezárása nélkül. Egyszerűen megérintette a számot és a hívást közvetlenül a keresett üzleti tevékenységhez köti.

Teljes mértékben kihasználhatja a videó funkciót az iPhone kamera részében. Ez lehetővé teszi, hogy akár egy percig tartó, kiváló minőségű videókat vegyen a telefonba. Ha befejezte a videót, akkor a fényképekre ugorhat, és visszajátszhatja vagy elküldheti a videót egy barátjának.

Ha véletlenül vízbe dobja az iPhone-t, ne kapcsolja be! Ez tartós károsodást okozhat a telefonon, mert rövidzárlatot okoz. Ehelyett törölközőt kell használnia, hogy enyhén megszárítsa. Soha ne használjon hajszárítót, mert ez a nedvességet a száraz területekre tolja. Tartsa a telefont egy zsákban vagy edényben, nyers fehér rizst egy éjszakán át. Ha ezt teszed, jobb esélye van a telefon újraélesztésére.

Ne hagyja, hogy az iPhone junk fiókba vagy szekrénybe kerüljön az összes többi eszközzel, amiről soha nem törődött. Ha csak néhány percet vesz igénybe, hogy elolvassa ezeket a tippeket, megtanulhatja, hogyan használhatja ki ezeket a figyelemre méltó eszközöket. Hamarosan az iPhone jobban megváltoztatja az életedet.