Ötletek az összes fajta videó marketinghez

Megpróbáltad hirdetni a helyi papírodban. A videó-marketing az egyik legjobb modern módja az üzleti online reklámozásának.

A videó tartalma vírusos, hogy a kiváló tartalmakra összpontosítson. Nem szükséges, hogy egy drága videót sajátítson el, amely a legtöbb nézetet tartalmazza. Az emberek nézni fognak egy olyan videót, amely rendben van, ha releváns információkat tartalmaz, amelyek fontosnak tartják.

Létre kell hoznia egy linket a webhelyére, melyet a videó tartalmaz. Ez lehetővé teszi a nézők számára, hogy lássák, hogyan működik a webhely. A képernyőképek is népszerűek, ha bemutató videót készít. Csak mentse el a kívánt képernyőt, és szerkessze azt videóba.

Az internetes marketing terén nagyon sok ideje van, hogy megragadja a közönség figyelmét. A speciális videót elindító első 15 másodpercnek számítania kell. Egy kis kötekedést kell tennie a videó időtartama alatt.

Nincs szükség erős termelési értékekre, hogy hatékony videó legyen. Nem kell professzionális felszerelésre; csak tartsa fókuszált és egyensúlyt a lövésekben. Nem kell képzeletbeli szkripteket vagy sok bizalmat. Csak tartsa a személyiségét elöl és beszéljen közvetlenül a kamerába. Lehet, hogy nem is kell annyira. A videókat vagy a PowerPoint-ot is használhatja.

Győződjön meg róla, hogy a tartalom érdekes.Vissza meg a videót, hogy megtartsa a nézők figyelmét. A YouTube-on történő megjelenítés több képet kaphat, de nem, ha a videók unalmasak és érdektelenek.

Ne felejtsd el elhelyezni a levelezőlistára vonatkozó űrlapot a webhely oldalán, ahol a videók vannak.

Amikor videót készít, győződjön meg róla, hogy valami olyasmi, amit valóban szenvedélyes.

Adja meg a potenciális ügyfelek számára, hogy videó marketing segítségével megismerhesse üzleti tevékenységét. Mutassa meg, hogyan készülnek a termékek vagy a szolgáltatás. Az emberek értékelni fogják, hogy látják az üzleti élet intim és személyes aspektusait.

Készíts videót a leggyakoribb kérdésekre. A GYIK nagyszerű, de a videó készítése még okosabb. Ez lehetővé teszi számukra, hogy kiválasszák, hogyan kívánják az információt megkapni, és pontosan tudják, mit keresnek.

Miután összegyűjtötte az első videó fontos adatait, kezdje el többet.

A minőségi videók létrehozásához nem kell kiváló minőségű berendezések. A legtöbb feladat átadása. Használhatja az okostelefonját is!

Nincsenek rejtett jelentések. Ha egy terméket akarsz eladni, tudd ezt az emberek. Használja a megjegyzéseket a videókkal való beszélgetéshez.

Van kérdése a termékeivel kapcsolatban? Ezután a videók segítségével válaszolhat ezekre a kérdésekre. A rövid videó, amely leírja, hogyan működik a termék, segíthet a nézőknek abban, hogy magabiztosabbak legyenek abban, amit kínál.

Mindenkinek jó története van! Mit tudsz mondani a te dolgodról? Ossza meg a felvételeket a jótékonysági funkcióktól, amelyeket Ön segített a közösségnek. Lehet, hogy az ügyfelei történeteit olyan személyekről is benyújthatja, akik az Ön által értékesített szolgáltatásaiból vagy szolgáltatásából részesültek.

Azok, akik eredményeket értek el a videó marketing használatával, mindig válaszolnak minden észrevételre, és a visszajelzéseket azonnal meg kell oldani.

A "tartsa igazi" kifejezést a videókra is vonatkozik. A nézők nagyobb valószínűséggel találják meg a beszédet, hogy hinni fog neked, ha az igazat mondod. Az emberek nem nézik meg a videót, ha becsületesnek tűnnek.

Most, hogy befejezte az olvasást, megérted, milyen hasznos lehet a videó marketing. A hagyományos hirdetési módszerek még mindig növekszik, de az újabb és egyre vonzóbb technikák folyamatosan figyelmet kapnak. Fontos, hogy videofelvételeket készítsen, így megőrizheti online jelenlétét. Amikor megtanulod, amit megtanultál, ki fogsz jönni a tetejére.