Tartsa az autóápolás és a kozmetika formájában ezeket a hasznos tippeket

Ha az autóápolás és a kozmetika elromlott, akkor arra kell összpontosítania, hogy újra működjön. Nehéz megkerülni, ha autópálya és kozmetika nélkül elakad. Előfordulhat azonban, hogy nem kell nagy dollárokat felszámolnia, hogy rögzíthető legyen. Sok alapvető javítás létezik, amelyeket önmagában is megtehet.

Rendszeresen ellenőrizze az autóápolás és a kozmetika folyadékait. Ellenőrizze az olajszintet a motorháztető alatt található olajmérő pálcával. A mérőpálcán egy jelöléssel kell ellátni, amely jelzi az ideális olajszintet. Adjon hozzá egy negyed olajat, ha szükséges, és ellenőrizze újra a szintet, miután hagyta, hogy az autóápolás és kozmetika néhány percig futjon.

A karbantartás és javítás nyilvántartását az autóápoláson és a kozmetikán kell elhelyezni. Ezeket a jármű kesztyűtartójában kell tartani, hogy könnyen elérhetők legyenek az úton. A javítási szakemberek ezeket a nyilvántartásokat javítási célokra szeretnék látni. Ilyen módon sokkal gyorsabban találnak problémákat.

Tartsa mindig a javítókészletet az autóápolásban és a kozmetikában. Az alapvető szerszámok közé tartozik a gumiabroncscserélő berendezés, amelyet az autóápoláshoz és a kozmetikához kellett volna szállítani. Ha nincs emelő és kulcs csavarkulcsja, szerezzen egyet. Tartalmaznia kell egy csavarhúzó-készletet, egy racsnis-készletet, egy állítható csavarkulcsot és egy nyomatékkulcsot. Ne vásároljon rossz minőségű eszközöket. Ehelyett olyan szilárd eszközöket kell beszereznie, amelyek nem szakadnak el, amikor igazán szükségük van rájuk.

Ne hagyja figyelmen kívül a bosszantó hangokat vagy problémákat. Ezeket az apró zavaró jeleket, például a zajos fékeket általában olcsó megjavítani. Ha azonban figyelmen kívül hagyják, általában sokkal kiterjedtebb problémákhoz és drága javításokhoz vezethetnek. A kopott fékbetétek cseréje most sokkal olcsóbb, mint ha később kicserélnék a párnakat, forgórészeket, fékvezetékeket és féknyereket.

Mindig a legnagyobb óvatossággal járjon el, amikor az autóápolás és a kozmetika üzemanyagrendszerével dolgozik. Soha ne dolgozzon üzemanyagtartályok, üzemanyagvezetékek vagy szivattyúk körül, ahol gyújtóforrások vannak, például cigaretta vagy bármi más, amely szikrát okozhat. Az esetleges üzemanyag-kiömlést azonnal törölje le, és óvja magát üzemanyag-kesztyű és szemüveg viselésével.

Keressen egy jó autójavító műhelyt, mielőtt ténylegesen szüksége lenne autójavításra. A proaktív cselekedetről szól. Ha szüksége van rájuk, komoly idegesítő tényező, ha rengeteg időt töltenek kereséssel. Ez ahhoz vezet, hogy rossz döntéseket hoz a rossz helyzet miatt, amelyben jelenleg van. Ha egy javítóműhelyt választott korábban, akkor komolyan megfontolhatja lehetőségeit.

A széntartály cseréje nagyon költséges, ám ezt a részt könnyen cserélheti ki. Vegye le az üzemanyagtartály alatt található kereket, és válassza le a régi tartályhoz csatlakoztatott vákuumvezetékeket. Ezután az alkatrésznek azonnal ki kell jönnie. Telepítse az újat és a kereket újratelepítése előtt nagyon autóápolás és kozmetikaefully csatlakoztassa.

A garanciák nagyon fontosak lehetnek a drága alkatrészek rögzítésekor. A szerelőt fel kell kérdezni arról, hogy tudják-e, hogy van-e garancia valamelyik alkatrészre, amelyet meg fognak rendelni. Kérdezd meg, mennyi ideig tart, és szerezzen be egy nyomtatott példányt.

Soha ne hagyjon értéktárgyakat a járművében, amikor javításra hozták őket. Igaz, hogy a legtöbb üzletben nagyon bizalomra méltó alkalmazottak vannak, de nem mindegyik rendelkezik, és nem akarja lopni a lopás áldozatait. Ehelyett óvja magát a jármű megtisztításával és minden olyan anyag eltávolításával, amely nem kapcsolódik az autóápoláshoz és a kozmetikához.

Mint olvastam, a jármű javításának nem kell azt jelenti, hogy egy drága szerelő üzletében megsemmisíti a bankot. Minél többet megtanul az autóápolás és kozmetika karbantartásáról, annál magabiztosabb lesz más autóápolás és kozmetika karbantartási feladatok elvégzésében. Végezzük el a tanácsot ebben a darabban, és kezdjük újra gurulni.