Szerszámok, amelyek időt és pénzt takarítanak meg

A lakatos kiderülhet, hogy a megmentő kegyelmed siet. Használja az alábbi ötleteket, hogy felkészüljön erre a potenciális dilemmára azonosításával egy jó lakatos szeretne.

Fedje le a zárakat a festés előtt. Lehet, hogy egy kis időbe telik, hogy lefedje az összes zárakat, de megakadályozza, hogy minden zárait ki kell cserélnie.

Vigyázzon minden olyan lakatosra, aki csak egy árat idéz, hogy emelje az árat, amikor odaér. Ez lehet egy trükk, hogy több pénzt présel egy kétségbeesett emberből.

Fel kell készülnie még akkor is, ha szüksége van egy lakatos szükségesre.Research keresni megbízható szakemberek, hogy megbízhat. Helyezze el a lakat számát a telefonjába, hogy mindig elérhető legyen.

Keressen egy lakatos, aki aktív a lakatos lakossági szakmában. Bölcs dolog tudni, hogy valódi szakemberrel dolgozol a legújabb iparági tendenciákon. Segít abban is, hogy elmondja neked, hogy nem valami repülési éjszakai művelet, ami magasra és szárazon tart.

Az egyik első kérdés, amit a lakatosnak kérdez, mennyi ideig tart. Győződjön meg róla, hogy ugyanabból a helyről működnek. A lakatos több mint néhány éves tapasztalattal rendelkezik egy területen valószínűleg felfelé és felfelé.

Győződjön meg róla, hogy ellenőrizze az azonosítót a lakástárgyaló által bérbe. A szakembereknek egységes és megfelelő azonosításra van szükségük.

Néha ez azt jelenti, hogy a személy helyesen csinálja a munkát. Szerezzen árajánlatokat különböző helyekről, és keresse meg azt, amivel kényelmesen érezheti magát.

Kérdezze meg a lakatosokat, hogy fontolgatja, mennyi ideig tartanak üzletet. Ha már régóta dolgoznak ezen a területen, valószínűleg megbízhatóak. Bár nem minden kezdő lakatos megbízhatatlan, óvatosságra van szükség.

Kérje meg a lakatosokat egy ügyféllistához. Sok vállalkozás adhat egy listát a referenciákról, így ténylegesen hívnia kell őket.

Óvakodj a lakatosoktól, akik azt mondják, hogy ki kell fúrniuk a teljes zárat, vagy le akarják cserélni, ha ki van zárva.

A lakatos nem számít fel neked felmutatni. Ez nem valami, amit a legtöbb lakatos fog tenni, így valószínűleg foglalkozik egy átveréselőadóval. Ha végül megkéri őket, hogy távozzanak, például ha nem engedélyezik, hívja a rendőrséget.

Kérdezd meg a rejtett díjakat, amikor a lakatosokat idézem. Ez az ár magában foglalja az adót és minden egyéb lehetséges díjat? Kínálnak kedvezményeket veteránok vagy idősek számára? A késő esti hívásokért vagy az adott sugáron kívüli hívásokért külön díjat számítanak fel. Ismerd meg az igazi összeget, mielőtt egyetértesz!

A lakatos szolgáltatások drágábbak, ha rendszeres munkaidő után kell hívni őket. Egyes lakatosok ezt a gyakorlatot használják előnyükre és felháborító díjakat fizetnek. Nem kell átmennie a jeleneten, ha több idézetet kap.

Néhányan tudják, hogy újra konfigurálják a riasztórendszereket.

Kérje meg az azonosítót és az engedélyt, amikor a lakatos ott van. Győződjön meg róla, hogy az a személy, aki megjelenik, az azonosított személy. A szakképzett lakatosnak licencre lesz szüksége, akár az állam, akár nem.

Ha panaszkodni szeretne egy olyan szolgáltatásról, amelyet kapott, azonnal lépjen kapcsolatba a céggel. Ha nem, akkor már nincs szüksége semmilyen keresésre. Ha a vállalat nem fog segíteni, forduljon a helyi Better Business Bureau-hez.

Hívja fel a rendőrséget, és tudassa meg, hogy panaszkodott-e valamilyen olyan cég ellen, amelyet fontolgat. Ön képes lesz gyorsan megállapítani, hogy a panaszok, amelyek a fájl. Ne béreljen olyan lakást, aki ellen panaszkodik.

Az előkészítés kulcsfontosságú a készenléti állapot kialakulásához. Ezért olvasod ezt a cikket. Válassz ki egy lakatot, amelyre számíthatsz a jövőben.