Hogy egy jó szépészeti beavatkozás sikerélmény legyen

A kozmetikai műtét bárki számára nagy döntés, akár mellimplantátumokat szeretne, akár az orrával szeretne valamit csináltatni. Győződjön meg róla, hogy ez nem egy könnyelműen meghozott döntés, mert megbánhatja. Ne feledje a cikkben található tippeket, hogy a legjobb döntést hozza meg a plasztikai műtétekkel kapcsolatban!

Annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kozmetikai beavatkozást képzett szakember végzi, kutassa fel az orvos hátterét. Tudja meg, hol végezte tanulmányait. Milyen engedélyekkel, és képesítésekkel rendelkeznek. Bármilyen extra képzésen vehettek részt, és hogy van-e róluk bármilyen nyilvántartás a helyi egészségügyi minisztériumban. Azt is kérdezze meg az orvost, hogy hányszor végezte el a kívánt beavatkozást.

A kozmetikai műtéteket nem szabad félvállról venni. Nemcsak, hogy maradandó változást hoz a testén, hanem meglehetősen sokba is kerül. Általában magában foglalja minden más típusú műtét kockázatát. Ez nem jelenti azt, hogy nem jó lehetőség, de mindig alaposan meg kell fontolni.

Ne feledje, hogy a plasztikai sebész kiválasztásakor sokat kell kutakodnia. Bár sok ilyen műtét biztonságos, a rossz sebész problémákat okozhat Önnek. Beszéljen családtagjaival és barátaival, hátha van olyan plasztikai sebészük, akit ajánlani tudnak Önnek.

Tájékozódjon a plasztikai műtét kockázatairól. Minden műtét kockázatokkal jár. Még a legrutinosabb arcplasztikai műtét, akár halállal is végződhet. Bár az ilyen szélsőséges eredmények nem gyakoriak, fontos, hogy tájékozódjon az összes lehetséges kockázatról. Megalapozott döntést kell hoznia. Kérje meg orvosát, vagy sebészét, hogy közérthetően magyarázza el az összes kockázatot.

Bármilyen plasztikai műtét esetén győződjön meg arról, hogy jó hírű plasztikai sebészt választ, aki rendelkezik a megfelelő tapasztalattal a beavatkozás elvégzéséhez. Egy jó sebész időt szán arra, hogy leüljön Önnel, és segítsen megérteni a kockázatokat a műtét előtt. Hajlandó lesz megmutatni a referenciáit és minden egyéb információt, amit kér.

Tudja meg, hogy a kívánt beavatkozáshoz szükség van-e altatásra. Ennek típusai a lokális, az általános, vagy a félig tudatos érzéstelenítés. Beszélje meg orvosával az egyes altatások kockázatát és biztonságosságát, mielőtt elvégeztetné a beavatkozást. Sok eljárásnál választhat, de az általános érzéstelenítés általában drágább. Ezenkívül mindenképpen kérdezze meg, hogy mennyi kell, és mit tesznek, ha ez nem elég Önnek.

Győződjön meg róla, hogy megfelelően felkészült a plasztikai beavatkozás utáni étkezésre. Először is, nem akar majd túl nehéz ételeket enni, ezért vásároljon könnyű ételeket, például leveseket, almaszószt és lekvárt. Másodszor, valószínűleg nem lesz energiája semmit sem főzni. Ezért vásároljon olyan ételeket, amelyeket könnyen elkészíthet a mikrohullámú sütőben vagy a grillsütőben.

Azok, akik úgy döntenek, hogy kozmetikai műtétre mennek, különböző okokból dönthetnek úgy, hogy hegeket takarnak el, vagy arcfelvarrást végeztetnek. Ezt a döntést nem mindig hiúságból hozzák meg, hanem az önbizalom növelése érdekében. Jegyezze meg a cikkben található tippeket, hogy a legjobb döntést hozhassa meg!