Biztosítási kérdések? Olvassa el ezeket a nagyszerű tippeket!

Könnyű megszerezni jó egészségügyi fedezetet magának és családjának, ha megvásárolja az Egészségügyi Karbantartó Szervezet (HMO) egyéni biztosítását. Ez a megfizethető csoportbiztosítás segítséget nyújthat olyan embercsoportoknak, mint például a munkavállalók vagy egy klub vagy szervezet tagjai, az orvosi szolgáltatások széles skálájánál, nagyon jó áron. A HMO biztosítás megvásárlásánál néhány szempontot érdemes figyelembe venni. Olvassa el tovább és fedezze fel a HMO előnyeit és hátrányait.

Az utazási biztosítást értékesítő társaság kiválasztásakor mindig vegye fel a kapcsolatot egy harmadik féltől származó társasággal. Noha sok légitársaság és hajóút utazási biztosítást értékesít, valószínűleg az utazást felajánló cég, és nem a fogyasztó védelmére tervezték. Az utazási biztosítás nagyszerű befektetés, de csak akkor, ha az Ön számára megfelelő.

Mielőtt a biztosítási igény módosítója megjelent az Ön tartózkodási helyén, győződjön meg arról, hogy mi lesz a neve. Ez elősegíti az Ön biztonságát és az általános igény kielégítését. Lehetséges, hogy egy hamisítók saját rossz szándékuk miatt megkísérlik hozzáférni házához vagy ingatlanához.

Legközelebb a biztosítási vásárláshoz keresse fel az egyik olyan társaságot, amelyet jelenleg egy másik típusú biztosításhoz használ, hogy megbizonyosodjon arról, hogy adnak-e Önnek preferált díjat. A háztulajdonos biztosítótársasága jelentős összeget adhat Önnek, ha felveszi Önnel a kérdést, és megkérdezi-e tőle, hogy kínál-e Önnek előnyben részesített autóbiztosítási díjat.

Az embereket foglalkoztató kisvállalkozás-tulajdonosoknak biztosaknak kell lenniük abban, hogy rendelkeznek-e megfelelő munkavállalói kártérítéssel az igényeik kielégítéséhez. Ha egy alkalmazottat megsérülnek vagy megölnek a munkahelyén, és a munkaadó munkavállalójának kompenzációs politikája nem fedezi őket megfelelően, akkor a tulajdonos rendkívül bizonytalan jogi helyzetbe kerül.

Kérjen árajánlatokat több biztosítótól, és ellenőrizze az internetet is. A pontos összehasonlításhoz feltétlenül tartalmazzon ugyanazokat a változókat. Választhat úgy is, hogy a legalacsonyabb árajánlatot használja, feltételezve, hogy a biztosító jó hírnévnek örvend a szolgáltatás és a kárigények kifizetése terén, vagy eljuttathatja az árajánlatokat a jelenlegi biztosítókhoz, hogy megbizonyosodjon arról, hogy azok megegyeznek-e a jobb áras árakkal.

Minél nagyobb a levonhatóság, annál alacsonyabbak lesznek a biztosítási költségek. Csak követelés esetén tartsa meg a levonható összeget egy megtakarítási számlán. Számos követelés a levonható összeg alá esik, így sem Önnek, sem a társaságnak nem kell zavarnia a követelési eljárást, mindenki időt takarít meg, és alacsonyan tartja a biztosítási költségeket.

Ismerje meg, hogyan működnek a különféle biztosítási eladók, hogy megértse eladási módszereiket. A kizárólag bizottsági tervezők és biztosítási ügynökök csak akkor keresnek pénzt, amikor termékeiket vásárolják. A díjalapú tervezők díjat számítanak fel segítségükért, és jutalékot kapnak a megvásárolt termékekért. A díjszabású tervező felszámítja Önt tanácsadásért, ám közvetlenül nem adnak el termékeket.

Miután átgondolta a HMO biztosítási tervekkel kapcsolatos összes aggodalmat, jól át kell gondolnia az egyes esetekben megengedett összeget, a levonható összegeket, a maximális fedezetet, az összeget és a havi díjakat. Fontolja meg, hogy ez hogyan segít Önnek a vényköltségek és az orvos kirándulások költségeiben, és válassza ki a legjobb tervet, amely megfelel a család igényeinek és a költségvetésnek.