Iphone tanácsok a kíváncsi felhasználónak

Lehet, hogy összezavarodik, ha vásárolnia kell. Sok látszólag hasonló okostelefon van ugyanazokon a dolgokon. Lehet, hogy nem tudja, hogy melyik eszköz valóban jobb, mint a többi. Csak egy telefon van, ami jobb, mint a többi: az iPhone. Ez a cikk elmagyarázza, miért olyan nagy.

Gyakori, hogy a telefont egy vízpocsékba, vízcseppbe vagy valamilyen más nedves helyre dobja. A szárító használata helyett lágyan törölje le a telefont, és merítsen egy műanyag ziptop zsákba, ahol sok rizs van.

 

Nem kell hozzáadnia a ".com" -et, amikor az interneten írja be az internetet.

Az iPhone navigációs eszköz. A térkép funkció könnyen és gyorsan hozzáférhetővé teszi azt.

Bármely webhely, amelyet gyakran meglátogat, egy iPhone-alkalmazássá alakítható a kezdőképernyőn. Érintse meg a "Go" lehetőséget a webhely elérésekor. Ez lehetőséget ad arra, hogy ezt a webhelyet hozzáadja a kezdőképernyőhöz.

A tipp segítségével könnyedén üzenhet gyorsabban. A képernyő megérintésével elutasíthatja a javasolt szót. Nem kell megnyomnia az "x" szót a szóban.

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy az üzeneteket közvetlenül az üzeneteken fogadja és megtekinthesse. Egy vagy több e-mail fiókot is rendelhet a telefonhoz.

A legtöbb iPhone felhasználó a telefon beépített fényképezőgépét sokba veszi. Nehéz lehet rendezni az összes fotót, amit nem vettél sorba. Az iPhone saját albumkészlettel rendelkezik, amely segít abban, hogy fényképeivel több szervezetet hozzon létre. Ez a funkció segít gyorsan megtalálni a képet sokkal gyorsabban.

Ezekkel a csodálatos tippekkel könnyen megértheti az iPhone népszerűségét. Nincs más olyan okostelefon, amelyik annyi energiával rendelkezik, vagy annyira képes, mint az iPhone. Sok előnye van az iPhone-nak, ami jobb, mint a többi telefon.