Ne feledje ezeket a jövőbeli webfejlesztésdesign-tippeket

Amikor az emberek webfejlesztéshelyeket terveznek, úgy gondolják, hogy a felbukkanó ablakok alkalmasak arra, hogy felhívják a látogató figyelmét, de ez csak akkor áll fenn, ha nem próbál eladni nekik valamit. Ha sikeres webfejlesztéshelyet szeretne létrehozni, ahol ott tartja a látogatókat, kerülje az előugró ablakok használatát. Használja az e cikkben szereplő tanácsokat, hogy megmutassa, hogyan lehet megkerülni a felbukkanó ablakokat a webfejlesztésdizájnban.

Ne próbáljon minden új modult hozzáadni a webfejlesztéshelyéhez. Csábító lehet, ha webfejlesztéshelye élvonalbeli megjelenést mutat, ha minden új webfejlesztésdesign-opciót felvesz oda, de végül kikapcsolhatja az embereket. Az egyszerű általában még jobban elkészíti a munkát, mint egy feltűnő elrendezés.

Tesztelje webfejlesztéshelyét, hogy megtudja, működnek-e a fő fordítási szolgáltatások megfelelően a webfejlesztéshely fordításakor. Egyes webfejlesztéshelyek sok nemzetközi látogatót fogadnak, és ezek a látogatók néha olyan szolgáltatásokat használnak, mint a BabelFish és a Google Translate, hogy a szöveget saját nyelvükre fordítsák. Bizonyos webfejlesztésdizájn-problémák, különösen a rossz szerveroldali kód megbonthatják ezeket a szolgáltatásokat.

Tegye nyilvánvalóvá a linkeit. Az ügyfelek nem szeretik időt tölteni az Ön webfejlesztéshelyén gázolva, és keresnek valamit, amelyben érdekli őket. A webfejlesztéshelytérkép és a nagy, jól látható linkek biztosítása segít a nézőnek megtalálni, amit keres, anélkül, hogy vadászatra pazarolja az időt. Vezesse őket az Ön adataira.

Mindig arra kell törekednie, hogy testreszabott hibaoldalt készítsen a webfejlesztéshelyén; ennek az oldalnak tartalmaznia kell egy alapvető webfejlesztéshelytérképet, amely a felhasználókat az Ön webfejlesztéshelyének főbb szakaszaihoz kapcsolja. Ez biztosítja, hogy ha a látogatók rossz linket követnek, vagy ha helytelenül írják be az Ön URL-jét, akkor képesek lesznek megtalálni azt, amit keresnek.

Ingyenes szoftverekkel is létrehozhat webfejlesztéshelyet. Sok felhasználó úgy gondolja, hogy drága alkalmazásokat kell vásárolni, de sok ingyenes program áll rendelkezésre, hogy segítsen. Csak végezzen kutatást, és nézze meg, mit találhat, ami segíthet Önnek a webfejlesztésdizájn területén.

Ha visszajelzést szeretne kapni a látogatóktól, tervezze meg webfejlesztéshelyét úgy, hogy visszajelzési űrlapot foglaljon bele vendégkönyv helyett. A visszacsatoló űrlap lehetővé teszi, hogy a webfejlesztéshely látogatói kapcsolatba lépjenek Önnel anélkül, hogy bármi negatív megjelennének mindenki számára, aki látja az Ön webfejlesztéshelyét. Ha van vendégkönyve, akkor mindenki elolvashatja a jó és a rossz megjegyzéseket is, amit igazán nem akar, hogy az emberek láthassanak, különösen, ha a megjegyzés negatív.

Ne használjon képeket a háttérhez. Ha az internet legnagyobb webfejlesztéshelyeire gondol, akkor nincs háttérképük. Kép hátterek használatakor Ön olyan személyként képviseli magát, aki nem ismeri jól a webfejlesztéses tervezést. A háttérképek formájában a webfejlesztéshely lassabban töltődik be, ami felhasználói frusztrációt okozhat.

A navigációnak egyszerűnek, egyértelműnek és karbantarthatónak kell lennie. A navigációs link elhelyezése elengedhetetlen ahhoz, hogy a látogatók meddig maradjanak egy webfejlesztéshelyen. A navigáció szerkezetének következetesnek, ügyesnek és könnyen használhatónak kell lennie, ha azt akarja, hogy a látogatók élvezzék tapasztalataikat.

Tesztelje webfejlesztéshelyét több böngészőn, platformon (Windows 7, Windows XP, Linux stb.) És eszközökön (Mac, PC, táblagépek, mobiltelefonok stb.). Minden eszköz, böngésző és platform megváltoztatja webfejlesztéshelyének megjelenési módját, ami rossz felhasználói élményt hozhat létre. Egy kis kutatás segít eldönteni, mely böngészőket használják abban az időben a leggyakrabban. Ellenőrizze, hogy viselkedik-e webfejlesztéshelye minden fő böngészőben, mind a PC-k, mind a mobil eszközök esetében.

Mint a cikk elején elmondták, a felbukkanó ablakok valóban zavaróan hathatnak a webfejlesztéshely látogatóira, és ezt valami olyasmit nem szeretné feltenni a webfejlesztésoldalra. Ha tudja a hirdetések megfelelő elhelyezésének módját anélkül, hogy elvonja őket, akkor sikeres webfejlesztéshely lesz. Használja a cikkből származó információkat, hogy olyan webfejlesztésoldala legyen, amely nem bosszantja ügyfeleit.